Prikazuje se svih 4 rezultata

Show sidebar

Castrol 2T 1/1

84.38kn 71.72kn
Castrol 2T je suvremeno mineralno dvotaktno motorno ulje koje se može upotrebljavati u većini dvotaktnih motorkotača i skutera. Njegova niskopepelna formulacija osigurava čistoću i zaštitu motora kroz njegov cijeli vijek trajanja. Omjer benzina i Castrola 2T je najviše 50:1 ili isključivo prema preporuci proizvođača motorkotača ili motora. Koristi se u sustavima za predmiješanje ili ubrizgavanje u mješavinu.

Castrol Power 1 Racing 2T 1/1

172.50kn 146.63kn
Castrol Power 1 Racing 2T je polusintetsko motorno ulje vrhunskih performansi koje se preporuča za suvremene motore europskih i japanskih proizvođača. Namijenjeno za sportsku, oštriju vožnju. Omjera benzina i Castrol Power 1 Racing 2T je najviše 50:1 ili isključivo po preporuci proizvođača motorkotača ili motora.

Castrol Act>evo Scooter 2T 1/1

78.75kn 66.94kn
Visokokvalitetno sintetsko motorno ulje za dvotaktne motore visokih performansi. Za uporabi u svim 2-taktnim motorima europskih i japanskih proizvođača motorkotača i skutera.Primjeren za motore s vodenim ili zračnim hlađenjem, koristi se u mješavini s benzinom sa i bez olova. Omjer benzina i Act>evo X-tra Scooter 2T je najviše 50:1 ili isključivo prema preporuci proizvođača motorkotača ili motora.

Castrol Act>evo 4T 20W-50 1/1

85.00kn 68.00kn
Castrol Act Evo 4T je moderna mineralna 4-taktni motor ulje prikladno za velike mono i twin cilindra turnejama, običaja i na off bicikle sa zrakom motora. On je također prikladan za većinu klasičnog bicikla zahtijeva proizvod s jakom otporu isparavanja. Castrol Act Evo 4T koristi najnoviju Trizone tehnologija koja daje optimalnu zaštitu motora, kvačila i zupčanika čak i pod vrlo teškim uvjetima, uključujući i zadržanim operacija na visokom broju okretaja. Visoke temperature izgaranja u modernim 4T motora može uzrokovati ulje na oksidaciju i zgusnuti rezultiralo početkom poteškoće i smanjena cirkulacija ulja; ovaj efekt je posebno važno da se zrak hladi motor, gdje je ulje s velikom toplinskom stresu.
  • Trizone tehnologija za zaštitu motora, kvačila i mjenjače
  • Specijalni aditivi za zaštitu od trošenja za kontinuirano Star & Go zaštite
  • Izvanredna oksidacija i kontrola trošenja tijekom razdoblja za odvod
  • U skladu sa zahtjevima iz katalizatora opremljena motorima