Prikazuje se svih 5 rezultata

Show sidebar

Pasta tekući sapun za ruke za čišćenje

94.00kn
Za temeljito i nježno rukom čišćenja. Čak i uklanja tvrdokornu prljanje, kao što su boje, ulja i kočnice prašinu.Nježni za kožu i štede u potrošnji. Dermatološki ispitan. Temeljito utrljajte u suhe ruke i isperite. Najbolji učinak čišćenja u vezi sa LIQUI MOLY Hand Care krema (dio br. 3358) i LIQUI MOLY Nevidljivi rukavice (dio br. 3334).

Sredstvo za čiščenje klima uređaja 100ml

120.00kn
Brzo i jednostavno (cca. 20 minuta) uklanja mikroba, plijesni i bakterija (npr Legionele) iz osobnog automobila, komercijalnih vozila i autobusa klima sustave, kao i cijeli sustav ventilacije. Neugodni mirisi u unutrašnjosti vozila su eliminirani, s mirisom citrusa signalizaciju svjež, čisti zrak. Godišnje čišćenje se preporuča kao dio pregleda. Za čišćenje i dezinfekciju klima i ventilacijskih sustava u osobnim automobilima, teretna vozila i autobuse. Za otklanjanje neugodnih mirisa u unutrašnjosti vozila.

Sredstvo za čiščenje klima i interijera 150ml

125.00kn
U kratkom vremenu (cca. 10 min.) Uklanja neugodne mirise koje su uzrokovane bakterijama i plijesni u sustavima klimatizacije, ventilacijskih kanala ili interijera vozila. Jednostavan za korištenje - nema potrebe za rastavljanje na pelud ili prašinu filter. Ostavlja ugodan, svjež miris iza sebe. Za čišćenje vozila klima sustava i interijera vozila.