Prikazujemo 1–12 od 50 rezultata

Show sidebar
Zatvori

ATAS Plak 2 mlijeko za cockpit 750ml

48.00kn
Tekuće laštilo za plastične dijelove. Zahvaljujući prirodnom vosku u svom sastavu čisti, osvježava i hrani površine od plastike, drva i gume.
Zatvori

ATAS Clim sredstvo za čiščenje klime u pjeni 400ml

33.00kn
Pomoću visoko kvašeće i mokre pjene, čisti i higijenizira u potpunosti cijevi i sve komponente uređaja za klimatizaciju svih prevoznih sredstava, domova, ureda dajući  prostoru zrak čist i bez neugodnih mirisa. Za postizanje optimalnih rezultata savjesno se pridržavati instrukcija iz upute za uporabu.  - See more at: http://www.atassrl.it/hr/products/clim/?lang=hr#sthash.M2leuDnY.dpuf
Zatvori

ADK Sredstvo za čišćenje klime pjenom 400ml

26.00kn
Sredstvo za čišćenje klime pjenom Zahvaljujući svojim sastojcima, dubinsko djelujućoj i delikatnoj teksturi aktivne pjene, lako prodire u svaku pukotinu i prijelom cijevi sustava za klimatizaciju. Aktivne tvari smanjuju djelovanje gljivica i bakterija koje uzrokuju neugodan miris i negativno utječu na zdravlje putnika u vozilu. Mirisna sredstva značajno povećavaju ugodnost kod korištenja ovog proizvoda. Proizvod ne sadrži štetne pesticide.
Zatvori

ATAS PLAK cockpit sprej vanilia 750 ml

35.00kn
Čisti, daje sjaj i zaštićuje unutarnje plastične i drvene dijelove automobila.
Zatvori

ATAS CANDIMAN pasta za pranje ruku 1/1

30.00kn
Proizvod s brusnim mrvicama; brzo odstranjuje nečistoću od uljnog taloga, maziva, masti, taloga itd.
Kataloški broj: 000721-ATA
Osnovno pakiranje: kom
Proizvođač: Atas
Zatvori

Sredstvo za čiščenje klima uređaja 100ml

120.00kn
Brzo i jednostavno (cca. 20 minuta) uklanja mikroba, plijesni i bakterija (npr Legionele) iz osobnog automobila, komercijalnih vozila i autobusa klima sustave, kao i cijeli sustav ventilacije. Neugodni mirisi u unutrašnjosti vozila su eliminirani, s mirisom citrusa signalizaciju svjež, čisti zrak. Godišnje čišćenje se preporuča kao dio pregleda.Za čišćenje i dezinfekciju klima i ventilacijskih sustava u osobnim automobilima, teretna vozila i autobuse. Za otklanjanje neugodnih mirisa u unutrašnjosti vozila.
Zatvori

ATAS AUTOBELLA šampon za ručno pranje 1/1

30.00kn
Šampon za automobil u obliku koncetrata s puno pjene. Ph neutralan, čisti i odmašćuje; za svaku vrst laka. Daje poseban sjaj.
Zatvori

ATAS UNIMAN pasta za pranje ruku 750 g

30.00kn
Proizvod bogat izabranim supstancama koje štitu kožu, osigurava bezprijekorno čišćenje masne prljavštine, taloga maziva, štiteći kožu.
Kataloški broj: 006500-ATA
Osnovno pakiranje: kom
Proizvođač: Atas
Zatvori

Sredstvo za čiščenje klima i interijera 150ml

125.00kn
U kratkom vremenu (cca. 10 min.) Uklanja neugodne mirise koje su uzrokovane bakterijama i plijesni u sustavima klimatizacije, ventilacijskih kanala ili interijera vozila. Jednostavan za korištenje - nema potrebe za rastavljanje na pelud ili prašinu filter. Ostavlja ugodan, svjež miris iza sebe.Za čišćenje vozila klima sustava i interijera vozila.
Zatvori

ATAS NETINS sredstvo za čišćenje mušica 750 ml

27.00kn
Sredstvo za odstranjivanje smole borova s karoserije vozila. Ne nagriza obrađivane dijelove.