Prikazujemo 1–12 od 50 rezultata

Show sidebar

ATAS Plak 2 mlijeko za cockpit 750ml

48.00kn
Tekuće laštilo za plastične dijelove. Zahvaljujući prirodnom vosku u svom sastavu čisti, osvježava i hrani površine od plastike, drva i gume.

ATAS Clim sredstvo za čiščenje klime u pjeni 400ml

33.00kn
Pomoću visoko kvašeće i mokre pjene, čisti i higijenizira u potpunosti cijevi i sve komponente uređaja za klimatizaciju svih prevoznih sredstava, domova, ureda dajući  prostoru zrak čist i bez neugodnih mirisa. Za postizanje optimalnih rezultata savjesno se pridržavati instrukcija iz upute za uporabu.  - See more at: http://www.atassrl.it/hr/products/clim/?lang=hr#sthash.M2leuDnY.dpuf

ADK Sredstvo za čišćenje klime pjenom 400ml

26.00kn
Sredstvo za čišćenje klime pjenom Zahvaljujući svojim sastojcima, dubinsko djelujućoj i delikatnoj teksturi aktivne pjene, lako prodire u svaku pukotinu i prijelom cijevi sustava za klimatizaciju. Aktivne tvari smanjuju djelovanje gljivica i bakterija koje uzrokuju neugodan miris i negativno utječu na zdravlje putnika u vozilu. Mirisna sredstva značajno povećavaju ugodnost kod korištenja ovog proizvoda. Proizvod ne sadrži štetne pesticide.

ATAS VINET sredstvo za čišćenje plastike 750 ml

23.00kn
Proizvod velike snage čišćenja namjenjen za njegu unutarnjih dijelova automobila od plastike i skaj.

ADK Cockpit sprej vanilija 750ml

27.00kn
Cockpit sprej osvježavajućeg mirisa I blistavog sjaja. Ravnomjerno se raspršuje I djeluje antistatski.

ABRO sprej za čiščenje klima uređaja

60.00kn
Revitalizirajte klima uređaj jedinica s ABRO 'zrak čist' osvježivača zraka i higijena potporama za A / C sustava.Sadrži snažnu biorazgradivi deterdžent koji čisti daleko plijesni, plijesni i gljivica iz svog A / C jedinica mirisa svježe za jako dugo vremena. ABRO Air Clean je jednostavan za korištenje i siguran za sve / C sustava A u automobilu ili kod kuće.

ABRO krema za održavanje kože 472ml

93.00kn
Koža i Vinyl Cleaner   • Lako se čisti Svi koža i vinil površine u    Car i dom • Uklanja prljavštine i prljavština brzo i jednostavno • Jedinstveni pH Balanced Formula

Sonax sredstvo za čišćenje klime u automobilu Tropical Sun 150ml

97.00kn
The air conditioning system is the ideal breeding ground for musty smells. SONAX A/C Power cleaner Tropical Sun quickly and easily cleans the air conditioner system, the ventilation system and the evaporater, eradicates unpleasant odours and provides a refreshing tropical fruity fragrance. The application is especially quick and easy: The vehicle is running again after just 15 minutes, without effort.

ATAS PLAK cockpit sprej jagoda 750 ml

35.00kn
Čisti, daje sjaj i zaštićuje unutarnje plastične i drvene dijelove automobila.

ATAS FORLEGA sredstvo za čišćenje felgi 750 ml

25.00kn
Učinkovito odstranjuje oksid i prašinu kočionih pločica. Nije potrebno četkati, ostavlja površine blistavim. Namjenjen za dijelove od kroma,nikla i čelika.