Prikazujemo 1–12 od 38 rezultata

Show sidebar

ATAS Plak 2 mlijeko za cockpit 750ml

48.00kn
Tekuće laštilo za plastične dijelove. Zahvaljujući prirodnom vosku u svom sastavu čisti, osvježava i hrani površine od plastike, drva i gume.

ATAS Clim sredstvo za čiščenje klime u pjeni 400ml

33.00kn
Pomoću visoko kvašeće i mokre pjene, čisti i higijenizira u potpunosti cijevi i sve komponente uređaja za klimatizaciju svih prevoznih sredstava, domova, ureda dajući  prostoru zrak čist i bez neugodnih mirisa. Za postizanje optimalnih rezultata savjesno se pridržavati instrukcija iz upute za uporabu.  - See more at: http://www.atassrl.it/hr/products/clim/?lang=hr#sthash.M2leuDnY.dpuf

ADK Sredstvo za čišćenje klime pjenom 400ml

26.00kn
Sredstvo za čišćenje klime pjenom Zahvaljujući svojim sastojcima, dubinsko djelujućoj i delikatnoj teksturi aktivne pjene, lako prodire u svaku pukotinu i prijelom cijevi sustava za klimatizaciju. Aktivne tvari smanjuju djelovanje gljivica i bakterija koje uzrokuju neugodan miris i negativno utječu na zdravlje putnika u vozilu. Mirisna sredstva značajno povećavaju ugodnost kod korištenja ovog proizvoda. Proizvod ne sadrži štetne pesticide.

ATAS PLAK cockpit sprej jagoda 750 ml

35.00kn
Čisti, daje sjaj i zaštićuje unutarnje plastične i drvene dijelove automobila.

ATAS FORLEGA sredstvo za čišćenje felgi 750 ml

25.00kn
Učinkovito odstranjuje oksid i prašinu kočionih pločica. Nije potrebno četkati, ostavlja površine blistavim. Namjenjen za dijelove od kroma,nikla i čelika.

ATAS PLAK cockpit sprej lavanda 750 ml

35.00kn
Čisti, daje sjaj i zaštićuje unutarnje plastične i drvene dijelove automobila.

Loctite hygiene spray 150ml

89.38kn
Zaštita karoserije - Čišćenje klimatizacijskog sustava -  Višenamjenski proizvod za čišćenje i sterilizaciju Idealno za sterilizaciju i osvježavanje unutrašnjosti automobila - uključujući klimatizacijski sustav. Vaša korist:
  • Učinkovit protiv bakterija, gljivica i virusa u zraku i na kontaminiranim površinama
  • Neugodne mirise zamjenjuje svjež miris mentola i eukaliptusa
  • Uklanja mnoge neugodne mirise uključujući zaostali miris cigareta ili kućnih ljubimaca
Tehnički podaci:
  • Primjena: Čišćenje klimatizacijskog sustava
  • Baza proizvoda: Netoksično dezinfekcijsko sredstvo
  • Pakiranja: Sprej od 150 ml

ATAS LACER tekućina za pranje felgi 750 ml

25.00kn
Izraženo svojstvo upijanja i prodiranja koje, bez upotrebe spužve, pomaže u rastvaranju sloja rđe i naslaga prašine koje se zadržavaju na kočionim pločicama bilo koje vrste felge. Ne oštećuje lakove. Razrijediti s vodom 1:3-5

ATAS PLAK cockpit sprej limun 750 ml

35.00kn
Čisti, daje sjaj i zaštićuje unutarnje plastične i drvene dijelove automobila.

Sredstvo za čiščenje klima uređaja 100ml

120.00kn
Brzo i jednostavno (cca. 20 minuta) uklanja mikroba, plijesni i bakterija (npr Legionele) iz osobnog automobila, komercijalnih vozila i autobusa klima sustave, kao i cijeli sustav ventilacije. Neugodni mirisi u unutrašnjosti vozila su eliminirani, s mirisom citrusa signalizaciju svjež, čisti zrak. Godišnje čišćenje se preporuča kao dio pregleda. Za čišćenje i dezinfekciju klima i ventilacijskih sustava u osobnim automobilima, teretna vozila i autobuse. Za otklanjanje neugodnih mirisa u unutrašnjosti vozila.

ATAS AUTOBELLA šampon s voskom 1/1

30.00kn
Aktivni šampon za ručno pranje. Odstranjuje masnu prljavštinu, mazivo i ostatke insekata. Brzo se suši. Ostavlja površine suhim i sjajnim.

ATAS PLAK cockpit sprej vanilia 750 ml

35.00kn
Čisti, daje sjaj i zaštićuje unutarnje plastične i drvene dijelove automobila.