Prikazujemo 1–12 od 85 rezultata

Show sidebar

DJEČJI BICIKL HONEY 16″ – LJUBIČASTI

890.00kn
Preporučena dob djeteta za ovaj bicikl je 4 – 7 godina. Kombinacija ljubičaste i bijele boje čini ovaj bicikl upečatljivim. Pomoćni kotači na skidanje i zaštita za lanac standardni su dio opreme. Ostala oprema: – Gume na pumpanje – Ručica kočnice posebno prilagođena maloj dječjoj ruci, – Gripovi (ručke) sa graničnikom da ruka ne bi skliznula, – Pedale sa širim gazištem, zvono, – obje kočnice su ručne.

DJEČJI BICIKL SPACE 14″ – CRNI

945.00kn
Dječji bicikl Space 14″ – crni namijenjen je za djecu starosti 3 – 5 godina. – Pomoćni kotači, – Zaštita za lanac, – Gripovi (ručke) sa graničnikom da ruka ne bi skliznula, – Ručica kočnice posebno prilagođena maloj dječjoj ruci, – Pedale sa širim gazištem, zvono, bočica za vodu, – obje kočnice su ručne.

DJEČJI BICIKL BUTTONS 12″ – ŽUTI

899.00kn
Dječji bicikl Buttons žuti 12″ oduševit će vas svojom kvalitetom, simpatičnim dizajnom te je namijenjena za djecu starosti 2 – 4 godine. Pomoćni kotači na skidanje i zaštita za lanac standardni su dio opreme. Ostala oprema: – gume na pumpanje – gripovi (ručke) sa graničnikom da ruka ne bi skliznula, – ručica kočnice posebno prilagođena maloj dječjoj ruci, – pedale sa širim gazištem, zvono. – obje kočnice su ručne.

DJEČJI BICIKL LARA 16″ – CRVENI

890.00kn
Ovaj dječji bicikl je savršen za djevojčice, a preporučena dob djeteta je 4 – 7 godina. Pomoćni kotači na skidanje i zaštita za lanac standardni su dio opreme. Ostala oprema: – Pedale sa širim gazištem, zvono, – Gripovi (ručke) sa graničnikom da ruka ne bi skliznula, – Ručica kočnice posebno prilagođena maloj dječjoj ruci, – Gume na pumpanje, prednja košarica. *svijetla nisu uključena

DJEČJI BICIKL SPACE 16″ – CRVENI

890.00kn
Preporučena dob djeteta za ovaj bicikl je 4 – 7 godina. Kombinacija crvene i bijele boje čini ovaj bicikl upečatljivim. Pomoćni kotači na skidanje i zaštita za lanac standardni su dio opreme. Ostala oprema: – Gume na pumpanje – Ručica kočnice posebno prilagođena maloj dječjoj ruci, – Gripovi (ručke) sa graničnikom da ruka ne bi skliznula, – Pedale sa širim gazištem, zvono, bočica za vodu, – obje kočnice su ručne.

Dječji bicikl Cool 20″

685.00kn
Dječji bicikli predviđen za dob od 6 do 10 godina veličina kotača 20” kočnice: prednja - ručna stražnja - nožna rama: čelična šifra: 23251 Provjeriti stanje prije narudžbe.

DJEČJI BICIKL SPIDERMAN 12″

850.00kn
Raspoloživost 5 – 7 radna dana Tip proizvoda dječji bicikl Vrsta okvira čvrsti čelični okvir dob 2 – 4 godine

Bicikl Massif WZD-TC127-12″ bijeli/crni

625.00kn
pomoćni kotači, prednja kaliper kočnica, zadnja torpedo kočnica, 1 brzina,aluminijski okvir kotača i guma sa zračnicom,zvono, blatobrani Barkod:3856019106878

DJEČJI BICIKL FREESTYLE 16″ – ROZI

920.00kn
Preporučena dob djeteta za ovaj bicikl je 4 – 7 godina. Kombinacija roze i bijele boje čini ovaj bicikl upečatljivim. Pomoćni kotači na skidanje i zaštita za lanac standardni su dio opreme. Ostala oprema: – Gume na pumpanje – Ručica kočnice posebno prilagođena maloj dječjoj ruci, – Gripovi (ručke) sa graničnikom da ruka ne bi skliznula, – Pedale sa širim gazištem, zvono, bočica za vodu, – obje kočnice su ručne.

DJEČJI BICIKL SPACE 14″ – CRVENI

945.00kn
Dječji bicikl Space 14″ – crveni namijenjen je za djecu starosti 3 – 5 godina. – Pomoćni kotači, – Zaštita za lanac, – Gripovi (ručke) sa graničnikom da ruka ne bi skliznula, – Ručica kočnice posebno prilagođena maloj dječjoj ruci, – Pedale sa širim gazištem, zvono, bočica za vodu, – obje kočnice su ručne.

DJEČJI BICIKL DINO 16″ – ZELENI

850.00kn
Dječji bicikl Dino zeleni 16″ namijenjen je za djecu starosti 4 – 7 godina. Pomoćni kotači na skidanje i zaštita za lanac standardni su dio opreme. Ostala oprema: – Gume na pumpanje – Gripovi (ručke) sa graničnikom da ruka ne bi skliznula, – Ručica kočnice posebno prilagođena maloj dječjoj ruci, – Pedale sa širim gazištem.

DJEČJI BICIKL FROZEN 12″

835.00kn
Raspoloživost 5 – 7 radna dana Tip proizvoda dječji bicikl Vrsta okvira čvrsti čelični okvir dob 2 – 4 godine