CIAK Starter predvodi tehnološku revoluciju akumulatora u Hrvatskoj!

CIAK Starter predvodi tehnološku revoluciju akumulatora u Hrvatskoj!

Najpoznatiji hrvatski akumulator CIAK Starter, koji je već preko 20 godina ugrađivan u značajnom broju automobila, teretnih vozila, autobusa, traktora, brodova i motocikala, razvija se i dalje u korak s najnovijim tehnologijama na svjetskom tržištu.

Zahtjevi za smanjenjem emisija stakleničkih plinova doveli su prije nekoliko godina klasične akumulatore pred zid – zahtjevi EU, a nakon toga i proizvođača automobila bili su nešto što standardni tip akumulatora nije mogao izvesti. Iz tog razloga, u suradnji s najvećim svjetskim proizvođačima vozila, osmišljena je u potpunosti nova vrsta akumulatora poznata po akronimu AGM (Absorbed Glass Mat). Ključna prednost ovih akumulatora jest da su pogodni za tisuće puta više paljenja i gašenja automobila negoli su bile prethodne tehnologije izrade akumulatora, pa je i proizvodnja automobila sa Start-Stop funkcijom mogla početi.

Start-Stop tehnologija je danas sve prisutnija na tržištu – zadnjih godina preko 65% novih automobila u Europi godini bili su s tehnologijom Start-Stop i imaju tvornički ugrađen navedeni akumulator u AGM izvedbi.

CIAK Starter AGM prvi je hrvatski Start-Stop akumulator

Zajedno s ekspertima koji su osmislili ovu tehnologiju, razvijen je i CIAK Starter AGM, najnapredniji hrvatski akumulator i prvi hrvatski Start-Stop akumulator. U svijetu akumulatora jedino dugotrajnost akumulatora dovodi do pouzdanosti i prepoznatljivosti, a preko 20 godina tradicije gurnulo je CIAK Starter akumulatore u prvi plan, dok novim modelom CIAK Starter odlazi i korak dalje. Kao i u postojećim linijama CIAK akumulatora, najveća je pozornost pridodana optimizaciji troškova proizvodnje, kako bi mogli ponuditi gotovo identičnu kvalitetu akumulatora, ali po cijeni prihvatljivoj našem tržištu. Godinama su CIAK akumulatori prepoznati po daleko najboljem omjeru kvalitete za cijenu, a to je i karakteristika novog CIAK Starter AGM akumulatora.

 

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Proizvođač
X