WEICON POWER GRIP-Lanci u spreju 500ml

Akcija
-10%
st_11680500d

WEICON POWER GRIP-Lanci u spreju 500ml

128.00kn 115.20kn

WEICON POWER GRIP -LANCI U SPREJU
VOZITE I HODAJTE SIGURNO
Svakom vozaču je ovo poznata situacija : Zima je, ceste su pune snijega i leda i kotači se vrte zbog nedovoljne trakcije. Koliko vam se puta desilo da idete na posao u jutarnjim satima kada je sve zaleđeno ili pod slojem snijega ? Kada su ceste skliske. Vožnja djeluje opasno i gotovo nemoguće.
Sprej pruža pomoć pri vožnji na snijegu i ledu. Uz upotrebu PowerGrip-a trakcija gume i podloge je povećano i kod težih uvjeta. PowerGrip je pogodan za primjenu na vozilima sa prednjim i zadnjim pogonom ili pogonom na sva četiri kotača, te za viličare i radne strojeve. Ovisno na uvjetima na cesti moguća je vožnja sa poboljšanom trakcijom do 6 kilometara. Pogodan je i za upotrebu na biciklima, motorima, ali i na gumenim cipelama. Moguća je upotreba do -25°. Ispod toga ne pruža značajnu pomoć.
Jedan sprej od 500 ml je dovoljan za čak 10 apliciranja. Dok je sprej od 200ml dovoljan za 4 apliciranja na gumama širine 195mm.

SKU: 11680500 Brand: .
Proizvođač:

Product price:
Additional options total:
Order total:

Opis

Proizvođač specijalnih proizvoda za industriju WEICON razvio je sprej koji povećava trenje na gumama, posebno za zimske uvijete na cestama.

Svaki vozač zna ovu situaciju: zima je, ceste su pune snijega i leda, a kotači se vrte i ne prianjaju za površinu. Vožnja se čini nemogućom. Za točno takvu situaciju WEICON je razvio proizvod koji je izvrstan za nadolazeće zime – Power Grip ®. Novi sprej je uspješno testiran od strane neovisnog njemačkog instituta Dekra. Opsežno ispitivanja dokazalo je da Power Grip ® može podići prianjanje na cesti do 30 posto!


Istaknuti proizvodi

Najnoviji proizvodi

You've just added this product to the cart:

Proizvođač
X